Search This Blog

Saturday, 20 April 2013

mood dah datang~

sesuai ngn tajuk aq pada mlm ni.
setelah sekian lame tidak mengaktifkan diri didalam bidang penulisan ni
tiba2 malam ni dATAng mood rajin gittew nak update belogg nih.
sedia dimaklumkan miss eiji aka tuan punyer belog ini lar, mmg rajin orangnya.
rajin di dalam arena santai2 jer pon, bukan di dalam bidang masakan mahupun bidang segala bidang.
(tah pape dah merapu tu)
story malam ni,,
terasaa bosan teramat2 la bosan, sebab roomate blik kampung.
huh!
takderk teman nak sembang.
kalau tak,takder nye aq nak update aq punye belog niyh.
sebenarnye, aq bukan takderk keje nak buad tapiiiiiiii mood nk siapkan keje too takderk.
alahai.
almaklum la, bru jer lepas cuti sem, teramat la malas nk fresh kan otak ni balik.
sekarang ni dh masuk sem3 tuk thun 2. lagii la byk keje yg nak kena aq ciapkan.
tapi nak buad mcm mana kan. redha jela.
demi masa depan~ wahh!! poyo gittewww~
harap2 sem ni dpat la aq tingkatkan lagi aq pnye CGPA tuu.
insyaALLAH amin.
ni jela yg dapat aq kongsikan isi hatiku tuk kali ni.
smile :)

No comments:

Post a Comment