Search This Blog

Saturday, 29 December 2012

cerita di penghujung tahun..

assalamualaikum syg2ku semua.
heee <3~
malam ni tetiba rasa rajen nak mengUPDATE benda alahh ni,, 
buang tebiat lagi~
hihiii.. pagi ni tetiba rasa nak bercerita tentang apa yang terjadi semalam,, 
( *28.12.2012.. jumaat.. )

tadaaaaaaaa~!!!!
hahahhhh
sebenarnyer takderk story yang HOt sanggggat pown, saje jerk na buat kecoh at sini,, 
yelar, bosan mengadap assgnment, facebook, twitter n so on~
hahahh *tiru lagak mama kesayangan kita~ + lecturer kite sebenarnye tuh.*

pagi ni terasa amat2~ laa letih, 
yelar kann,mana xletih kalo seharian tak dapat rehat..
aktiviti harini teramat la padat..
bgun pagi siap2 gi kelas.. 
pegi kelas miss pulak bagi keje bertimbun2~
yg palingg terasa ::
~~>kitorang  kena wat DEbatE~~     huwaaarrrrrrr.. mimpi ngeri mimpi ngeriii
bisakah ?? harini dia bagi , isnin dah nak kene present~
pergh, terbaik la miss kita to kan.. sygg mis lebih.  muah !
pape pon kena hadap jela smua tu. adab belajar~
kan???
hihiiii, lepass pada kelas ni kena lak gi discussion, nsib la discuss kt library, sejuk sikit aty yg 
membara2 niyh. kalau tidak kompem la terbakar cek at situ.. 
lepas s\discussion to kita balik rumah then mndy smyg semua siap2 balik nak pegi usrah..
time usrah too kitorang bincang sal 
"SOciAL cuLtuRe"
nasib baik la tajuk tu tak membosankan campur plak ngn sir yg suka buad lawak ouh,,
cek kat belakang terbahak2 gelak, bkn gelak cbb crita tuu tapi sebab sir.. muka sir comel sanggat.. 
hahahh..
then lepas kelas cek pi la merewang2 kt bandaraya~ (sogo+masjid jamek)
dari pukul 5.30 sampai la pukul 10.30 baru la jumpa jalan balik rumah.. 
tersangat la letih ++++ duit pon byk kluar~
so bila di campur kedua~2 penyakit tuh gila la jadik nyer..
hahah.. 
(overrr jer kan sampei nak gilak2 bagaii)
sampai jer kt rumah trus pegi mndy, 
then lepas mndy solat, usai solat trus cek on9,
niat nye ingin siapkan assgnment , tapi tah caner boley tersasar,,
apa pon ta boley an..
 to jelar cerita kita pada harini..
otak kita dh beku sesangat~
almaklum la.. malam~~~
hihii,, 
k la. sampai sini jerk tuk kali ni..
sayang semua..
 xlupa jugak buat family n someone special~~
muaahh !!
assalamualaikum 
<3 <3 <3

No comments:

Post a Comment