Search This Blog

Friday, 30 December 2011

cara saya !! !!

assalamualaikum ..
ary ni saya agak bosan coz saya d tinggalkn keseorangan kt bilik yg agakk padat gn brang2 niyh !!
agakk membosankan + x selesa !!
tpi apa kn daya ,, sabar jela !! adab bljar !!
brsusah susah dlu , , bersenang senang kemudian !!
today saya nk brcrita psal saya ,,
korang smua mcty prnah rasa tension kn ..??
bgitu jgakk dgn psangan kita..
emm,, tdi ad smeone mcj kt saya then dia ckap tntg brita yg agak sdih ,,
saya trima mcj too dgn hrpan saya boleh bt dia sabar !
tpi ,, saya ni mmg lemah ckit dlm bab2 pjuk memujuk ni..
so ,,saya dpt ckp sabarrr~~ je kt dia ,, jwpn dia mcty la mcm xmud je kn cbb nmpk sgt saya ni xpndai nk mainkan peranan saia lam prhubungan ..
sedihh jgak la cbb xdpt nk tenangkn dia !!
saya mmg xtaw nk mcj mcm mna ngn dia tdi ,,
so saya ambk kptsan tukkk tipu dia !!
saya ckap nk gi mndi cbb u olls taw2 jela kn bila mud sseorg too dlm keadaan x stbil,, mcam2 boley jdi !!
prkara ngtif yg akn mmbwa ke arah prgaduhan ,,
so saya rsa mmg wajar lah cra saya tdi nya too ..
pokok nya skang ni adlah nk mengelakkan dri brlaku nya pergaduhan ..
saya rasa korang boleh guna la tipss ni tuk elakkan brgaduh ngn psangan korang .. (tuk mna2 psangan yg xpndai pjuk memujuk mcm aq ) :p

apixx ,, eg mitop maaf !!
eg tadop niat nk tipu n elakkan dri mcj APIXX ptg ni !!
eg bt gini cbb eg xmow kite gduh2 lgi ..
if awop x bca skrang pn,, suatu ary nnti if kita brsama ,,saya akn tnjuk n bgithu sume ni kt awopp !!
maafkn saya yerpp !! ukn niAt nk larikn dri time awopp sedey tpi saya nk elakkan dri brulang nya prgduhan2 yg xmsuk akal n remeh temeh !! !!
saya bt smua ni cbb saya syg awopp cgt3 !!
ilysm !!
apixxxx <3

No comments:

Post a Comment