Search This Blog

Saturday, 12 November 2011

kata2 terakhir si dia tuk aQ!!!

thanks for everything..
sy ingat awak yg tbaik.
rupanya sy hampa lgi.
awak trus kan la ngan hidup awk.. 
maafkan sy..

part 2 _
kedua nya, sy x meyesal pun berikan yg tbaik tuk awk. mmg awak lyak dpt kan yg tbaik, tp kan awk sy xckup baik lg. sbb tuh kita xbsama.
hehe, dah nasib sy. sy terima ja.
haa, tntg sim clcom saya tuh, xgna dah lpas ni. sebulan sy kat Labuan sy xbukak sim tuh. sy simpan dlam dompet saja. itu ja la kenangan yg sy ada bsama awk. dlm sim tuh ada nma awk je. kat sim contact , kat msg, kat log. smua ada nma awk. 
mmg sy beli khas tuk awk. tuk knal2 ngan2 awk. tuk capai hjat sy. tp xsmpai hajat tuh.. terputus sdah. hehe.kan elok klu awak berterus terang awal2 ngan sy. xdelah sy ltak hrpan. lgpun kita jauh. mybe sbb tuh kot xde jodoh.. 
hehehe :)

part 3

errrmmmm.. ap lg ya?? ==' pning sdah kpla sy . aduy. plupa jua sy ni.. haaa.. dah ingat dah,, thanks 4 the POYO. hehe, sy xtau pula sy ni poyo.. xpelah Eiji Najieha mgkin awk dah dpt mnilai sy kot.. hahaha.
hbat awk ni. xsngka sy.. hahahaha.

dah brpa patah ni?? bnyak sgt la kan? pnat sdah sy, dah la xtdur lgi. haiya , msih tkejut ngan kputusan awk tuh..
ape je la sy ni.. mgarut sja.

nii.. sy nak minta maaf sbb xdpt nak snang kan awk tau. bkn sy xnak, tp xde nasib, mybe snang awk ngan dia, bial ngan sy susah kali,

kcian pula awk nnti , awk kan xnak hidup ssah, nnti sy gak yg rasa bsalah...

waahh, dah pnjg nih.. ok la awk. sy dlam proses nak lupakan awk ni.. ni gmbar2 yg sy tag tuh kan, sy dah remove dri profile sy tau, sorry, xleh nak simpan ar, nnti ada yg sakit hati, tp dlam profile awk nma sy kat gmbar awk still ada, sy xtau camna nak remove, haih, masalah tuh.. awk buang la cpat2, nnti terkantoi bha oleh bf awk itu..x pasal2 gaduh pula.

last sudah .
 part 4.ok la sy rasa cukup la smpai di sini jap2 nak masuk kan lirik lagu lgi, jgn marah ar..last sdah ni.lpas ni xda dah. ni dai lirik nya. tajuk pun sy dah masuk kan skali

d'Masiv - Cinta Sampai Disini
mencoba tuk pahami
mencari celah hatimu
bila harus menangis
aku kan menangis
namun air mata ini telah habis

reff:
segalanya telah ku berikan
tapi kau tak pernah ada pengertian
mungkin kita harus jalani
cinta memang cukup sampai disini

mencoba tuk rasuki
menyentuh palung jiwamu
bila harus mengiba
aku kan mengiba
namun rasa ini
telah sampai di ujung lelahku


ok. sekian sja utk kali ni. bye awak. smoga awk bhgia dgn dia. take care tau, ay nak jumpa awk kat kl. hahaha. gurau ja. xyah jumpa la. plan tuh lupakan saja. sakit makan ubat, lapar p makan. nak enjoy naik kereta @ motor g jalan2 ngan kawan..
xda dah yg mau marah
. kita cerai talak 1. hahahaha..
bye awak..
asalammualaikum..

No comments:

Post a Comment