Search This Blog

Sunday, 19 June 2011

kecewa!!

assalamualaikum!!
x smpai stu jam miss siapkn blog sal smeone,,msih trase lgi saat2 miss ciapkn sal someone!!dgn aty yg mlonjak2 kbhgiaan!!
tbe2 miss d kjutkn ngn mcj si dia yg berbaur se akn2 ingin memutuskn prhbungan ini~
                ~My heart was taken by u broken by u and now it is in pieces because of you.
miss xdpt mggmbarkn pasaan miss saat dan tika ini,,npe miss ptut uat???kecewa!!
mne prgi jnji2 awk suatu tika dlu!!dlu ckp len,,skrg bru awk nk ngku sume ni,,knpe skrang???knpe x dlu je awk bt pngkuan too>???mse sye tye dlu npe x ngku??
fedup!!
miss ase ksongg idop miss skrg niyhh,,cbb miss mmg btul2 sygkn dier!!npe sume ni jdi kt miss?? 


sllu d prmaenkn oleh insan brnme llaki!!
kecewa sgt3!!!                     
cmpai cni je miss ley shre kekecewaan miss sal smeone yg brnme _______.......


3 comments:

  1. sabo je la..myb dia dilahirkan bukan utk kamu..
    ok,lbih baik sakit skang drpd skit kemudian hari..kamu untung dpt tahu awl,..mcm mn klu kmu akn thu 5,6thn akn dtg?bcinta bkn main lama,tp 5,6thn akn dtg,kamu clash jgk..itu lbih mnyakitkn dik..besyukur la krna Allah masih sygkan kamu,..beritahu kamu lbih awl..becinta lah slps kawen,kemanisan itu sukar ditafsirkan..sori klu ade tersinggung ngn penulisan sy..assalamualaikun.

    ReplyDelete
  2. thankss atas nshattoo ok,,
    yapp,,klau d pk kan blik mmg btul ap yg abg ktekn too,,tpi susa untuk sye trima cbb dlu sye prnah tye ngn dier sume niyh,,tpi dier tak nak ngku,,

    ReplyDelete
  3. xpe la..sy paham..mmg susah nk trima.tp belajar la utk mnerima..sgla yg berlaku ade pro n contra nya..jadikkn setiap yg berlaku ni adelah stepping stone dlm kehidpuan ni bknnye stopping stone..pngalaman adalah guru yg terbaik dlm khidpan..so,take n learn..arap adik sudi singgah ke website ni..sesuai ngn keadaan adik skng..insyaAllah dpt membntu ...

    cinta sebenar

    ReplyDelete